Benzema na vertrek Ronaldo: 'Nu is het mijn beurt'

Reacties

Met het afscheid van Cristiano Ronaldo leverde Real Madrid ook de nodige doelpunten in. Karim Benzema voelt zich helemaal klaar om de Portugese productie voor zijn rekening te nemen.

Benzema na vertrek Ronaldo: 'Nu is het mijn beurt'

De Franse spits voelt zich op zijn gemak bij De Koninklijke. 'Als ik terugkijk op wat ik heb laten zien bij Real Madrid, met alle opofferingen, dan ben ik gelukkig', zegt Benzema op de clubsite.

Benzema beseft dat de schijnwerpers meer op hem zijn gericht na het afscheid van Cristiano Ronaldo, die afgelopen zomer zijn heil zocht bij Juventus. 'We hadden Cristiano en nu niet meer. Het is nu mijn beurt en ik ben er klaar voor.'

'Ik ga er geen aantal op plakken, maar ik hou ervan te scoren en goals voor te bereiden. Ik ga proberen zoveel mogelijk te scoren, ik wil in elke wedstrijd een doelpunt maken', zegt Benzema over zijn honger naar goals.

De teller staat dit seizoen op tien treffers, waarvan de helft in de Primera División. Het is een mooie basis voor het totaal dat in het hoofd van Benzema zit. '35 doelpunten? Ik hou van dat getal.'

Spelersprofiel

K. Benzema


Geboortedatum:
19 december 1987
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Lyon
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Al Ittihad
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.