Benzema kost een miljard na handtekening onder nieuw contract

Reacties

Karim Benzema heeft zijn contract bij Real Madrid met twee jaar verlengd. De Fransman ligt nu tot medio 2021 vast bij De Koninklijke. Volgens Spaanse media heeft de frontman een clausule in zijn verbintenis van een miljard euro.

Benzema kost een miljard na handtekening onder nieuw contract

Benzema volgt daarmee het voorbeeld van meerdere ploeggenoten. De afgelopen weken zetten namelijk ook basisspelers als Marcelo, Dani Carvajal en Isco hun krabbel onder een vernieuwde verbintenis. Dat drietal ligt nu vast tot de zomer van 2022. Benzema kwam met Real een verlenging tot 2021 overeen.

De 29-jarige spits maakte in 2009 voor 35 miljoen euro de overstap van Olympique Lyon en speelde sindsdien 371 officiële duels voor Real. Daarin scoorde Benzema liefst 182 keer. In zijn tijd bij Real won Benzema veertien prijzen, waaronder drie keer de Champions League.

Aangezien het huidige contract van de Fransman in 2019 afliep, werd hij de afgelopen tijd voorzichtig in verband gebracht met een vertrek uit Madrid, maar die speculaties kunnen nu de prullenbak in. Benzema staat ook de komende drie seizoenen op de loonlijst bij Real en gaat naar verluidt 7,5 miljoen euro per jaar opstrijken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.