Benutte penalty van Negredo voldoende voor Sevilla

Sevilla handhaafde zich in de Spaanse subtop door Real Zaragoza op eigen veld te verslaan. Het laag geklasseerde Granada verraste in Bilbao.

Real Zaragoza-Sevilla 0-1Alvaro Negredo opende bij Real Zaragoza halverwege de eerste helft de score en bleek daarmee de matchwinner voor Sevilla. De Andalusische ploeg maakte na rust weinig aanspraak op een tweede treffer, maar verdedigde met succes de voorsprong. Sevilla nam dankzij de zege de vijfde plaats over van Málaga.

Athletic de Bilbao-Granada 0-1Granada verraste met een overwinning bij Athletic de Bilboa, dat in het eigen Sam Mames tot zondagavond dit seizoen pas één nederlaag incasseerde. Maar op het doelpunt van Iñigo López in de eerste helft hadden de Baskische gastheren geen antwoord. Ondanks een overwicht van Athletic bleef Granada overeind en klom het naar een plaats net boven de rode streep. Foto: VI Images