Benteke geen tovenaar, oude liefde flirt met Messi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Benteke geen tovenaar, oude liefde flirt met Messi

'Het is ook niet zo dat we Lionel Messi naar Selhurst Park gehaald hebben.'
• Van je collega's moet je het hebben. Afgelopen weekend versterkte Crystal Palace zich voor dertig miljoen euro met Liverpool-spits Christian Benteke, maar ploeggenoot Damian Delaney denkt niet dat zijn komst alle problemen bij de club zal oplossen. 'Hij is een goede speler, maar hij is ook niet iemand die begint te toveren als hij in balbezit komt', zegt de 35-jarige verdediger tegenover The London Evening Standard. Crystal Palace scoorde in de eerste twee competitiewedstrijden nog geen enkele keer.

• Newell's Old Boys is behoorlijk ambitieus. Vice-president Cristian D'Amico van de Argentijnse club hoopt na het WK van 2018 Lionel Messi terug te halen naar zijn club. Dat liet hij weten tijdens een persconferentie. De topvoetballer van Barcelona begon zijn carrière bij Newell's Old Boys, voordat hij in 2000 overstapte naar Barcelona.

• Als Wayne Rooney ooit besluit om te vertrekken bij Manchester United staan de clubs voor hem in de rij. Een avontuur in de Amerikaanse Major League Soccer is een optie voor de dertigjarige aanvaller. Eigenaar Merritt Paulson van Portland Timbers bevestigt tegenover de Daily Mirror dat hij Rooney in de gaten houdt. 'Hij zou een geweldige aanwinst zijn voor de MLS.' Rooney heeft nog een contract tot de zomer van 2019 bij Manchester United.

• Jack Mahoney maakte in de voorronde van de FA Cup een merkwaardig doelpunt voor Thamesmead Town, dat uitkomt op het achtste niveau van Engeland. In het duel met Guernsey leek een volley van aanvoerder Scott Kinch meters over te gaan, maar door de wind kwam de bal terug in het spel. Eerst kopte Paul Vines tegen de lat, waarna Mahoney wel het net vond. De wedstrijd eindigde in 2-2.

'Soms zeg ik wel eens tegen Bartina: 'Kom we bellen gewoon aan.'
• Volgens Ronald Koeman kan er na veertien jaar een einde komen aan de ruzie met Louis van Gaal. De twee Nederlandse trainers hebben beiden een huis in Portugal. Met een flesje wijn als smeermiddel wordt er mogelijk binnenkort een vredespijp gerookt. 'Wie weet', aldus Koeman tijdens het tv-programma Linda's zomerweek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.