Benson behoort tot de spelers die PEC langer wil vastleggen

Eredivisierevelatie PEC Zwolle verrast dit seizoen vriend en vijand met een sterk elftal. Niettemin is de club al druk bezig met de samenstelling van de selectie voor de komende jaren.

Benson behoort tot de spelers die PEC langer wil vastleggen

Mustafa Saymak en Bart van Hintum tekenden onlangs al bij en de Overijsselse club hoopt binnenkort een akkoord te bereiken met Fred Benson. De 29-jarige spits, dit seizoen al vier keer trefzeker, heeft een aflopend contract.

'We hebben afgelopen week oriënterend met elkaar gesproken', aldus technisch directeur Gerard Nijkamp. 'Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit nog eens de stap naar het buitenland te willen zetten, maar staat ook open voor onze plannen. We hebben onze waardering uitgesproken en hem een voorstel gedaan.'

Benson (foto) begon zijn profloopbaan bij Vitesse en kwam via RKC al eens in het buitenland terecht bij achtereenvolgens Shandong Luneng (China) en Legia Gdansk (Polen). De verdedigers Darryl Lachman (24) en Rochdi Achenteh (25) hebben ook nog altijd een aanbieding tot contractverlenging in beraad.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen