Bengtsson om disciplinaire redenen uit selectie FC Twente

Rasmus Bengtsson is niet opgenomen in de selectie van FC Twente voor de return tegen FC Inter Turku in de tweede voorronde van de Europa League. De verdediger is door trainer Steve McClaren disciplinair geschorst.

Bengtsson om disciplinaire redenen uit selectie FC Twente

Bengtsson moet voorlopig meetrainen met het tweede elftal. De verdediger speelde dinsdagavond al mee met de beloften tegen SC Veendam (2-2). De reden waarom de 26-jarige Zweed terug is gezet naar het tweede team wil FC Twente niet naar buiten brengen.

Sander Boschker, Denny Landzaat en Nicky Kuiper zijn eveneens niet van de partij in het Finse Turku. Het trio kampt met lichte klachten en blijft uit voorzorg thuis. Ook spits Dmitriy Bulykin, die nog altijd wacht op de benodigde papieren om in Enschede aan de slag te gaan, ontbreekt tijdens de EL-return.

McClaren besloot daarnaast ook de Chileense aanwinst Felipe Gutierrez niet mee te nemen naar Finland. De middenvelder krijgt van de Engelsman langer de tijd zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving, aangezien hij zich pas afgelopen weekeinde meldde bij de Tukkers. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's