België krijgt slecht nieuws over Lukaku na duel met Oranje

Reacties

België kan woensdag in de Nations League-wedstrijd tegen Polen geen beroep doen op Romelu Lukaku. De spits van De Rode Duivels raakte vrijdag tegen Nederland geblesseerd aan zijn enkel en is niet inzetbaar.

België krijgt slecht nieuws over Lukaku na duel met Oranje
© Pro Shots
België
België
6 - 1
Polen
Polen

Lukaku raakte geblesseerd na een duel met Nathan Aké. De spits beukte de verdediger van Oranje naar de grond, waarna zijn voet onder Aké terechtkwam. Lukaku had veel pijn en probeerde na een behandeling nog om verder te spelen, maar moest de strijd staken. België verloor vervolgens met 1-4 van Oranje.

Roberto Martínez zag de situatie van Lukaku vrijdag al somber in. De bondscoach van België twijfelde of de spits deze interlandperiode nog inzetbaar zou zijn. 'Het ziet er niet goed uit. Hij verdraaide zijn enkel. We moeten 48 uur wachten op de MRI-scan, maar het zou me verbazen als hij de komende wedstrijden nog in actie komt.'

Nu is duidelijk geworden dat de wedstrijd tegen Polen van woensdag te vroeg komt voor Lukaku. België speelt daarna nog tegen Wales en opnieuw tegen Polen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.