België krijgt Servië na razendsnelle goal op de knieën

Reacties

België heeft in een oefenwedstrijd afgerekend met Servië. Een razendsnel doelpunt van Yannick Carrasco, tegenwoordig spelend in Saoedi-Arabië, was genoeg voor de zege.

België krijgt Servië na razendsnelle goal op de knieën
© Pro Shots
België
België
1 - 0
Servië
Servië

Domenico Tedesco koos voor Johan Bakayoko en voormalig Vitesse-spits Loïs Openda in de basis. Bij de bezoekers was er plek voor Filip Djuricic (ex-Heerenveen) in het elftal, net als voor Nemanja Gudelj, die eveneens een verleden heeft in de Eredivisie. Dusan Tadic, Filip Kostic en Ivan Ilic (Servië) begonnen net als Jan Vertonghen en Wout Faes (België) op de bank.

Al na een minuut kwamen de Belgen op voorsprong. Doelman Predrag Rajkovic verwerkte een dramatische terugspeelbal ook niet helemaal lekker, waardoor Carrasco de 1-0 binnen kon schieten. In de tweede helft vielen onder anderen Tadic, Kostic en Faes in, maar zij konden niets meer veranderen aan de score.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daardoor is België nu tien wedstrijden op rij ongeslagen. Het heeft zich al geplaatst voor het EK van komende zomer. Servië staat op dit moment tweede in de EK-kwalificatiepoule en speelt komende zondag een duel met hekkensluiter Bulgarije. België speelt die dag tegen Azerbeidzjan.

EK-kwalificatie

Stand Groep G EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Hongarije
8
5
3
0
16-7
+9
18
2
Servië
8
4
2
2
15-9
+6
14
3
Montenegro
8
3
2
3
9-11
-2
11
4
Litouwen
8
1
3
4
8-14
-6
6
5
Bulgarije
8
0
4
4
7-14
-7
4
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.