Belangrijke Senesi blijft in Rotterdam wegens armblessure

Reacties

Marcos Senesi reist deze week niet af naar Argentinië voor de interlandperiode. De verdediger van Feyenoord werd geselecteerd voor Argentinië Onder-23, maar heeft aan het duel met RKC Waalwijk een armblessure overgehouden.

Belangrijke Senesi blijft in Rotterdam wegens armblessure
© Pro Shots

Senesi was in de slotfase van het duel met de hekkensluiter verantwoordelijk voor de beslissende 3-2, met het hoofd maakte de mandekker zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst. De Argentijn had onder trainer Dick Advocaat weer een basisplaats, nadat hij tegen VVV-Venlo (Eredivisie) en Young Boys (Europa League) nog op de bank was begonnen.

Feyenoord meldt op de website dat Senesi vlak voor tijd tegen de LED-boarding knalde en na de wedstrijd direct onderzocht is aan zijn arm. Het is niet duidelijk of Senesi lang uit de roulatie ligt, maar hij vertrekt dus niet uit Nederland tijdens de interlandperiode. Feyenoord speelt op 24 november zijn volgende wedstrijd, uit tegen FC Groningen. Vier dagen later staat het cruciale Europa League-duel met Rangers FC op het programma.

'Senesi verdedigend ook steeds belangrijker voor Feyenoord'
UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Europa League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
FC Porto
6
3
1
2
8-9
-1
10
2
Glasgow Rangers
6
2
3
1
8-6
+2
9
3
BSC Young Boys
6
2
2
2
8-7
+1
8
4
Feyenoord
6
1
2
3
7-9
-2
5
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Senesi
Meer over Senesi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.