Bekijk hier het grootse onthaal van Weghorst in Turkije

Reacties

Wout Weghorst wordt de nieuwe spits van Besiktas en werd maandag op indrukwekkende wijze ontvangen in Turkije. Bij aankomst in Istanbul stonden vele fans hem op te wachten. Het leverde mooie beelden op.

Bekijk hier het grootse onthaal van Weghorst in Turkije

Via Instagram zinspeelde Weghorst eerder op de dag al op een transfer naar Turkijke. Daar konden de fans van Besiktas alvast van profiteren en daardoor gang maken naar het vliegveld. Toen Weghorst eindelijk landde in zijn nieuwe woonplaats was het dan ook goed bevolkt.

De aanwezigheid van de fanatieke achterban van de topclub liet Weghorst verleiden tot een stukje interactie met zijn nieuwe supporters. Het leverde mooie beelden op van de Tukker, die al een sjaal van zijn nieuwe club droeg.

Doordat Weghorst een degradatieclausule in zijn contract had bij Burnley kon hij op huurbasis vertrekken uit Engeland. Met de tijdelijke stap naar Besiktas - die nog officieel gemaakt moet worden - blijft hij komend seizoen op het hoogste niveau actief, waardoor zijn kansen op een WK-deelname met Oranje mogelijk vergroot worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.