Bekijk de bizarre transformatie van de 'beste betaalde vierde keeper ter wereld'

Reacties
Bekijk de bizarre transformatie van de 'beste betaalde vierde keeper ter wereld'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Loris Karius staat nog altijd onder contract bij Liverpool. Maar terwijl zijn werkgever bezig is aan een zinderend titelgevecht met Manchester City hangt de doelman vooral in het krachthonk. De Duitser maakte een bizarre transformatie door.

Trainer Jürgen Klopp heeft Karius al langere tijd niet meer nodig. Nadat de doelman in de Champions League-finale van 2018 enorm in de fout ging, is hij op het tweede plan beland. De blunder kostte Liverpool de zege tegen Real Madrid. Twee huurperiodes bij Besiktas waren nog redelijk succesvol. Een tijdelijke stap naar 1. FC Union Berlin liep uit op een teleurstelling.

Sinds februari van het vorige jaar kwam Karius niet meer in actie in een officiële wedstrijd. Klopp heeft met Alisson Becker, Caoimhin Kelleher en Adrián drie doelmannen die hij de voorkeur geeft. Daarop heeft Karius besloten aan zijn spiermassa te gaan werken. Het maakt de doelman daarom waarschijnlijk de meest gespierde en de best betaalde vierde keeper van de wereld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.