Bekerkoorts in Spakenburg: halvefinalist heeft boodschap voor PSV

Reacties

In het blauwe deel van Spakenburg zal de arbeidsproductiviteit dinsdag niet bijster hoog zijn. Naarmate de dag vordert, komt de grootste wedstrijd uit de clubgeschiedenis namelijk dichterbij. De amateurclub deelde in aanloop naar de kraker tegen PSV een prachtige video.

Bekerkoorts in Spakenburg: halvefinalist heeft boodschap voor PSV
© SV Spakenburg
Spakenburg
Spakenburg
1 - 2
PSV
PSV

Nagelbijtend zullen de fans van de stuntclub hun bureau hebben opgezocht, hun stropdas hebben opgeknoopt of hun visnetten hebben uitgehangen. De grote dag is namelijk aangebroken. Blauw tegen rood, maar dan net even anders. Geen IJsselmeervolgels, maar PSV komt naar Sportpark De Westmaat.

Twee keer kon Spakenburg al stunten tegen een club uit de Eredivisie. Het noodlijdende FC Groningen werd in eigen stadion bij vlagen van het kastje naar de muur gespeeld, terwijl FC Utrecht op eigen grond zelfs vernederd werd. De laatste horde is PSV. De Eindhovense topclub is gewaarschuwd, want nergens leeft het bekertoernooi momenteel zo als in het vissersdorp.

Met prachtige shots van het dorp, de treffers in de afgelopen wedstrijden en sfeerbeelden bouwt de club de spanning op. En de club heeft een boodschap: 'Ons verhaal is nog niet af.' PSV is gewaarschuwd, terwijl de lokale werkgever bij het nagelbijtende personeel een oogje dicht zal moeten knijpen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.