Begeerde Van der Water helpt Heracles langs armoedig ADO

Reacties

Heracles Almelo heeft zondag een probleemloze overwinning geboekt. Het hernieuwde ADO Den Haag moest in het stof bijten.

Begeerde Van der Water helpt Heracles langs armoedig ADO
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
2 - 0
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Na het dramatische seizoen, dat door de coronacrisis zonder sportieve gevolgen bleef, was het in Den Haag tijd voor een complete renovatie. Clubiconen als Lex Immers en Tom Beugelsdijk werden bedankt, terwijl de zeven debutanten in de basis tegen Heracles de andere kant van het verhaal vertelden.

De Haagse herstelwerkzaamheden zijn nog allerminst volbracht. Sterker nog, de eerste 45 minuten in Almelo toonden aan dat er nog meer dan genoeg werk aan de winkel is voor trainer Aleksandar Rankovic. ADO deed tegen Heracles in aanvallend opzicht nauwelijks van zich spreken.

Koud begonnen aan de tweede helft was de noodzaak er meer voor de gasten om meer te laten zien. Na een corner van Silvester van der Water kopte Rai Vloet raak namens de Tukkers. Gesteund door de voorsprong zocht de thuisploeg naar een ruime marge.

Nota bene direct na het eerste Haagse gevaarlijke moment via Michiel Kramer incasseerden de gasten in de 69ste minuut de genadeklap. Van der Water, die in de serieuze belangstelling van Orlando City staat, gaf bij de counter het laatste tikje. Enkele minuten later verdween het laatste restje ADO-hoop door de tweede gele kaart voor linksback Boy Kemper. Meer schade bleef ADO bespaard.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.