Amerikaans avontuur lonkt voor Van der Water

Reacties

Silvester van der Water kan zijn loopbaan vervolgen in de MLS. De 23-jarige aanvaller van Heracles Almelo staat in de serieuze belangstelling van Orlando City. Heracles wil hem echter niet zomaar laten gaan.

Amerikaans avontuur lonkt voor Van der Water
© Pro Shots

Van der Water speelt sinds 2018 voor Heracles, waar hij afgelopen seizoen met zeven doelpunten een prima indruk maakte. De rechtsbuiten heeft in Almelo nog een doorlopend contract tot medio 2021, met een optie op nog een jaar, maar wil deze zomer graag een stap maken.

De linkspoot wordt al een tijdje gevolgd door meerdere clubs in binnen- en buitenland, zo staat hij bij SC Heerenveen en FC Utrecht op de lijstjes, maar die clubs richten hun pijlen in eerste instantie op andere opties. Deze week kwam er voor Van der Water een optie bij.

Orlando City heeft concrete interesse en heeft een bod neergelegd bij de clubleiding van Heracles. Bij de club uit Florida kan Van der Water een aanval gaan vormen met de Portugees Nani, die anderhalf jaar geleden de overstap maakte vanaf Sporting Portugal.

Het bod van Orlando stelt Heracles voor een lastige keuze: Van der Water is één van de weinige aanvallers die zich al hebben bewezen in de Eredivisie, die komende zondag van start gaat voor de Almeloërs. Het is de vraag wat de club doet als er een tweede bod uit Orlando komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.