Begeerde Summerville verzorgt nu ook rendement: 'Genot om naar te kijken'

Reacties

Crysencio Summerville kon afgelopen zomer kiezen voor een langer verblijf in de Premier League. De 21-jarige Rotterdammer bleef zijn gedegradeerde Leeds United echter trouw en blinkt nu wekelijks uit in de Championship.

Begeerde Summerville verzorgt nu ook rendement: 'Genot om naar te kijken'
© Pro Shots

Zo stond Summerville afgelopen zaterdag met twee doelpunten aan de basis van de indrukwekkende comeback van Leeds United tegen Norwich City (2-3). Leeds-manager Daniel Farke is lyrisch over zijn buitenspeler. 'Crysencio is een echte voetballer, het is een genot om naar hem te kijken.'

'Als je een speler zo met de bal ziet omgaan, dat is hartverwarmend. We hebben het altijd over zijn rendement, hij moet werken aan zijn doelpunten en assists. Dat is de laatste stap die hij moet zetten. Vandaag laat hij zien op de goede weg te zijn.'

Summerville staat dit seizoen op vier goals en twee assists uit negen wedstrijden. Na de wedstrijd bracht transferexpert Fabrizio Romano het nieuws dat de Nederlander nog steeds op de radar staat van meerdere Premier League-clubs.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Om volgend seizoen weer tegen Manchester City en Liverpool te spelen, hoeft Summerville echter niet per se van club te veranderen. Leeds United staat momenteel op de derde plaats en dingt dus volop mee voor promotie naar het hoogste niveau. De kans dat de ex-Feyenoorder volgend seizoen in de Premier League speelt, wordt zo op twee fronten steeds groter.

Championship

De stand in de Championship

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Leicester City
46
31
4
11
89-41
+48
97
2
Ipswich Town
46
28
12
6
92-57
+35
96
3
Leeds United
46
27
9
10
81-43
+38
90
4
Southampton
46
26
9
11
87-63
+24
87
* Actueel tot en met 5 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Leeds United
Meer over Leeds United
Meer C. Summerville
Meer over C. Summerville
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.