Begeerde Seri maakt seizoen af bij Nice

Reacties

Welke club er ook voor hem komt, Jean Michaël Seri blijft dit seizoen speler van OGC Nice. De sterkhouder op het middenveld van de Fransen zag deze zomer een transfer naar Barcelona afketsen, maar blijft Nice ondanks wilde verhalen trouw.

Begeerde Seri maakt seizoen af bij Nice

De 26-jarige Seri leek hard op weg naar de Primera División, maar van een transfer kwam het uiteindelijk niet. 'Ik wil niet ingaan op details. Het heeft geen zin om uit te gaan zoeken wie welke fout heeft gemaakt. Mijn eigen conclusie is dat de transfer er niet van kwam, omdat ik niet de eerste prioriteit van Barcelona was', analyseert Seri in gesprek met L'Équipe het klappen van zijn overgang naar Spanje. De Catalanen haalden uiteindelijk met Paulinho een andere middenvelder.

Er deden veel verhalen de ronde over Seri, die woest zou zijn op de clubleiding van Nice. In Spaanse media viel te lezen dat de Ivoriaan zijn droom in duigen zag vallen. 'Ik heb nooit gepraat met een Spaanse journalist of met El Mundo Deportivo. Ik heb nooit zulke woorden uitgesproken.'

Seri onderstreept zijn gevoelens voor Nice door zich dit seizoen te verbinden aan de formatie waar Wesley Sneijder deze zomer neerstreek. 'Ik vertrek niet tijdens de winterse transferperiode, dat is een ding dat zeker is. Ik ga niet, welke club er ook komt. Ik zit tot juni bij Nice, daar is geen discussie over mogelijk.' Nice speelt dit seizoen in de Europa League, afgelopen donderdag begonnen de Fransen het toernooi goed met een 1-5 overwinning op Zulte-Waregem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.