Becker opnieuw belangrijk voor Union op heet avondje in Zweden

Reacties

Sheraldo Becker heeft Union Berlin in de Europa League naar drie belangrijke punten geschoten in de wedstrijd bij Mälmo FF. Het doelpunt van de buitenspeler was het voornaamste figuurlijke vuurwerk op het veld tijdens deze wedstrijd. Van de letterlijke variant was er ook veel op de groene zoden te bewonderen.

Becker opnieuw belangrijk voor Union op heet avondje in Zweden
© Pro Shots
Malmö FF
Malmö FF
0 - 1
Union Berlin
Union Berlin

In de tweede helft werd de wedstrijd in Zweden een tijd stilgelegd omdat de meegereisde supporters uit Berlijn met vuurwerk begonnen te gooien op het veld, en naar de vakken met Malmö-aanhangers. De beide supportersgroepen reageerden door stoeltjes en drank naar elkaar te smijten. De spanningen kunnen deels verklaard worden door de vriendschap die Malmö heeft met Hertha BSC, de aartsrivaal van Union.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na twintig minuten hervatte arbiter Halil Umut Meler de wedstrijd. Becker kreeg een goede pass van Robin Knoche en hield ook in oog met Malmö-doelman Ismael Diawara het hoofd koel. Zijn treffer bleek uiteindelijk de winnende op een heet avondje in het Eleda Stadion. Union is zodoende van de nul af waar Malmö in deze poule nog op staat. Union St. Gillis en Sporting Braga komen later op de donderdagavond nog in actie.

UEFA Europa League

Stand Groep D UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Union Sint-Gillis
6
4
1
1
11-7
+4
13
2
Union Berlin
6
4
0
2
4-2
+2
12
3
Sporting Braga
6
3
1
2
9-7
+2
10
4
Malmö FF
6
0
0
6
3-11
-8
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.