'Beboete Neymar maakt vertrekwens kenbaar in gesprek met PSG'

Reacties

Neymar heeft maandag in gesprek met technisch directeur Leonardo nog maar eens duidelijk gemaakt dat hij deze zomer in goede harmonie wil vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Franse club legde de Braziliaanse aanvaller op haar beurt een boete op.

'Beboete Neymar maakt vertrekwens kenbaar in gesprek met PSG'

Dat schrijven meerdere media, waaronder Le Parisien en Sky Sports. Neymar zat met Leonardo om tafel, nadat hij zich een week later dan verwacht weer op de club meldde. Het gesprek tussen de twee Brazilianen was naar verluidt gespannen. De nieuwe td liet de sterspeler weten welke maatregelen worden getroffen wegens zijn verlate terugkeer, terwijl de 27-jarige aanvaller op zijn beurt kenbaar maakte naar Barcelona te willen.

Leonardo liet eerder al weten dat er bij een goed bod valt te praten over een transfer naar Neymar, maar heeft de vedette volgens Le Parisien maandag wel fijntjes gewezen op zijn verplichtingen als contractspeler van PSG. De bedoeling is dat de dribbelaar op 27 juli zijn opwachting maakt in het oefenduel met Internazionale tijdens de oefentrip door China, dit vanwege een afspraak met sponsoren. Anders wacht hem opnieuw een boete.

Ondertussen schrijft L'Equipe dat de onderhandelingen tussen PSG en Barcelona in een volgend stadium zijn aanbeland. De Franse sportkrant schrijft dat de Catalanen twee spelers hebben aangeboden die in ruil voor Neymar naar Parijs kunnen komen. Samen zouden zij het bedrag van 222 miljoen euro, dat PSG twee jaar geleden betaalde voor de Braziliaan, overschrijden. Mogelijk gaat het om Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé.

'Overbodige Neymar gaat voor grootste transfer in voetbalhistorie zorgen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.