Bazoer na excuses weer in genade aangenomen bij Vitesse

Reacties

Riechedly Bazoer is weer in genade aangenomen bij Vitesse. De 23-jarige middenvelder sluit per direct weer aan bij de A-selectie van de Arnhemmers.

Bazoer na excuses weer in genade aangenomen bij Vitesse
© Pro Shots

Zaterdag ontbrak Bazoer nog in het competitieduel met ADO Den Haag (0-2), nadat hij woensdag van de training was gestuurd na een incident met ploeggenoot Jay-Roy Grot. Een dag later maakte Vitesse bekend dat de zesvoudig international voorlopig geen deel zou uitmaken van de selectie van Leonid Slutsky.

'In de tussentijd gaan we gesprekken voeren over de ontstane situatie. We gaan verder niet speculeren over wanneer hij weer terugkeert', vertelde technisch directeur Mo Allach donderdag nog. 'Het belangrijkste is dat de selectie zich in alle rust kan focussen op de aankomende wedstrijden. Dat heeft voor ons de prioriteit.'

Een paar dagen later is Bazoer dus alweer welkom in de A-selectie. Vitesse meldt dat de voormalig speler van Ajax en FC Utrecht zijn excuses heeft gemaakt en maandag weer op het trainingsveld staat. De Arnhemmers bereiden zich voor het op het duel met De Graafschap in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Di 29 okt. 2019

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.