Bazoer in rust van Vitesse-PSV lastiggevallen door dronken sponsor

Reacties

Riechedly Bazoer is in de rust van de wedstrijd tussen Vitesse en PSV lastiggevallen door een dronken sponsor. De man slaagde erin om in de kleedkamer van de Arnhemse ploeg te komen.

Bazoer in rust van Vitesse-PSV lastiggevallen door dronken sponsor
Vitesse
Vitesse
0 - 5
PSV
PSV

Het nieuws kan er ook nog wel bij voor Vitesse, dat de laatste tijd de handen vol heeft aan incidenten met supporters. Vrijdag werd het thuisduel met Sparta Rotterdam in de extra tijd gestaakt nadat er een toeschouwer het veld betrad, Sparta-doelman Maduka Okoye werd geraakt met een beker bier en er een vuurwerkbom afging op het veld.

Drie weken eerder ging het ook al mis in Gelredome. Vitesse verloor met 0-5 en stond in de rust al met 0-3 achter. Tijdens het kwartier drong een dronken sponsor door tot de kleedkamer van Vitesse, waar hij verhaal probeerde te halen uit frustratie over het slechte voetbal en het daarbij gemunt had op Bazoer.

'Volstrekt onacceptabel', reageerde Vitesse eerder tegen Voetbal International. 'Vanzelfsprekend is er direct gehandeld en zullen er passende maatregelen volgen.' Nu blijkt de man niet meer welkom in Gelredome. 'Die man is geroyeerd als sponsor. Die willen we hier nooit meer zien', laat algemeen directeur Pascal van Wijk weten aan De Gelderlander.

Eerder dit seizoen ging het al meerdere keren mis tijdens Europese wedstrijden van Vitesse. Het leverde de Arnhemse club duizenden euro's aan boetes op van de UEFA. Tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht werd er onlangs nog met vuurwerk gegooid vanuit het uitvak, waardoor het duel stil kwam te liggen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.