'Bayern weer stap dichter bij komst koopje Sané'

Reacties

Het heeft er de schijn van dat de transfer van Leroy Sané op korte termijn rond gaat komen. Het gat tussen wat Bayern München wil betalen en wat Manchester City wil hebben lijkt overbrugbaar.

'Bayern weer stap dichter bij komst koopje Sané'
© Pro Shots

Volgens Kicker heeft Bayern de salariseisen van Sané ingewilligd. Voor de 24-jarige aanvaller ligt er een contract voor vijf jaar klaar in Beieren dat alleen nog moet worden voorzien van de benodigde handtekeningen.

Die handtekeningen kunnen echter pas gezet worden als de clubs ook tot een vergelijk zijn gekomen. De afkoopsom ligt beduidend lager dan een jaar geleden, toen City nog meer dan honderd miljoen euro verlangde voor Sané.

The Citizens verlangen nu vijftig miljoen voor de aanvaller. De looptijd van zijn contract – tot medio 2021 – en zijn knieblessure hebben de prijs gedrukt. Bovendien heeft de coronacrisis een effect op de prijzen. Bayern is volgens Kicker echter (nog) niet van plan te voldoen aan de vraagprijs van City. De Beierse club heeft een bod van veertig miljoen euro op tafel gelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.