Bayern München zet vol in op komst Dest

Reacties

Sergiño Dest moet de nieuwe vleugelverdediger van Bayern München worden. De Duitse grootmacht heeft zich in Amsterdam gemeld en wil de negentienjarige Amerikaanse rechtsback op korte termijn inlijven. De club heeft een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op het talent.

Bayern München zet vol in op komst Dest
© Pro Shots

De concrete interesse van Bayern München in Dest komt zeker niet uit de lucht vallen. In de voorbije maanden werden verschillende Europese grootmachten, onder wie ook Barcelona, Manchester City en Juventus, nadrukkelijk gelinkt aan de verdediger, die afgelopen seizoen een komeetachtige ontwikkeling doormaakte.

Dest, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2022, is momenteel al in gesprek met Bayern München over de persoonlijke voorwaarden. De Duitse grootmacht is met de Amsterdamse club in onderhandeling over de transfersom. Daarnaast zou ook Barcelona de hoop nog niet hebben opgegeven om Dest te strikken, mogelijk in een huurconstructie met verplichte optie tot koop, aangezien de Spaanse topclub financiële beperkingen heeft.

Ajax, de verkoopkoning van Europa: 'Ruim 300 miljoen in een jaar tijd'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer S. Dest
Meer over S. Dest
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.