'Bayern schakelt door na afzegging Nagelsman en praat met Rangnick'

Reacties

Bayern München schakelt snel door na de afzegging van Julian Nagelsmann. Volgens BILD, TZ en Sky voert de club momenteel gesprekken met Ralf Rangnick, die nu de favoriet is.

'Bayern schakelt door na afzegging Nagelsman en praat met Rangnick'
© Pro Shots

Het leek er lang op dat Bayern Nagelsmann weer in de armen zou sluiten, maar hij koos uiteindelijk toch voor een nieuw contract bij de Duitse voetbalbond. Bayern laat er geen gras over groeien en is inmiddels doorgeschakeld naar Rangnick. De 65-jarige bondscoach van Oostenrijk ziet het wel zitten om in München aan de slag te gaan, maar een akkoord is er nog niet.

Rangnick was voor zijn periode als bondscoach van Oostenrijk interim-manager van Manchester United. Hij heeft een goede naam opgebouwd vanwege zijn prestaties bij RB Leipzig, Schalke 04 en 1899 Hoffenheim.

Mocht ook Rangnick het onverhoopt niet worden, dan hoopt Bayern zaken te kunnen doen met Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) of Unai Emery (Aston Villa). Beide trainers staan net als Rangnick op de shortlist om trainer van Bayern te worden.

Wat zeker is, is dat Bayern na dit seizoen afscheid neemt van Thomas Tuchel. De Duitse trainer wordt door Kicker gelinkt aan Manchester United, waar de toekomst van manager Erik ten Hag onzeker is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.