Bayern München heeft beet en haalt eerste opvolger 'Robbery' in huis

Reacties

Bayern München is er na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribéry eindelijk in geslaagd om een nieuwe vleugelaanvaller te halen. Ivan Perisic wordt overgenomen van Internazionale.

Bayern München heeft beet en haalt eerste opvolger 'Robbery' in huis

Bayern is eigenlijk al de hele zomer op zoek naar opvolgers voor 'Robbery' en was vooral druk bezig met de komst van Leroy Sané. De Duits international liep in de strijd om de Community Shield echter een zware knieblessure op en staat maandenlang aan de kant. Daarmee ging er een streep door een mogelijke transfer naar Bayern, dat direct doorschakelde.

Der Rekordmeister kwam uit bij de dertigjarige Perisic, die in Duitsland eerder voor Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg uitkwam. De Kroaat werd sinds de komst van Antonio Conte bij Internazionale al in verband gebracht met een vertrek uit Milaan. Bayern zal Perisic naar verluidt voor één seizoen gaan huren, met een optie tot koop.

Perisic werd maandag al op de foto gezet in München. Tegenover BILD gaf hij aan dat hij de medische keuring bij Bayern had doorlopen. Niko Kovac, coach van Bayern, bevestigde de aanstaande transfer na de bekeroverwinning van maandagavond op Energie Cottbus (3-1). 'Ivan is medisch gekeurd en als al het papierwerk in orde wordt gemaakt, zal hij onze speler worden', aldus de oefenmeester.

Kovac benadrukt dat hij Perisic zeker niet ziet als een "tweede keuze": 'Ik hou er niet van als spelers in de tweede of derde categorie worden ingedeeld', zei de coach. 'We moeten alle spelers respecteren: daar staan wij voor bij Bayern en daar sta ik persoonlijk voor. Dat verwacht ik ook van anderen. Het is niet leuk om een speler optie X, Y of Z te noemen. Ik hoop dat jullie mijn mening delen.'

'Bayern München zou een goede club zijn voor Bergwijn en Ziyech'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.