Bayern heeft Haaland niet nodig: 'Lewandowski blijft nog jaren scoren'

Reacties

Bayern München haalde in de recente geschiedenis diverse spelers op bij Borussia Dortmund, zoals Robert Lewandowski, Mario Götze en Mats Hummels. De fans hoeven echter geen rekening te houden met de komst van Erling Haaland, zegt Oliver Kahn.

Bayern heeft Haaland niet nodig: 'Lewandowski blijft nog jaren scoren'
© Pro Shots

De algemeen directeur vertelt in een groot interview met de Süddeutsche Zeitung dat Bayern niet op zoek is naar een spits: 'We hebben Lewandowski. Hij zal nog wel een paar jaar dertig of veertig goals per seizoen maken.'

Bayern is financieel relatief goed door de coronacrisis gekomen, stelt Kahn. 'Economisch gezien kunnen we veel doen.' Het is echter niet het plan om een spits te halen, benadrukt de oud-doelman. Wat betreft transfers in de komende transferperiode zit Bayern volgens Kahn 'in een observatiefase'. Met andere woorden: concreet speelt er niets.

Daar denkt het Braziliaanse TNT Sports overigens anders over. Die zender claimde vrijdag dat Bayern nagenoeg rond is over de komst van Raphinha van Leeds United. Der Rekordmeister zou een bedrag van vijftig miljoen euro willen betalen voor de Braziliaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.