Bayern-directeur reageert op geruchten rond 'teleurgestelde' De Ligt

Reacties

Bayern-directeur Christoph Freund ziet geen heil in een vertrek van Matthijs de Ligt uit München. De Nederlander zat afgelopen weekend de hele wedstrijd op de bank in de verloren topper tegen Bayer Leverkusen en wordt gelinkt aan een overstap naar de Premier League.

Bayern-directeur reageert op geruchten rond 'teleurgestelde' De Ligt
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
3 - 0
Bayern München
Bayern München

Volgens berichtgeving van de Daily Mail is de 24-jarige Nederlander momenteel erg teleurgesteld en wil Manchester United hem maar al te graag naar Engeland halen. Bayern-directeur Christoph Freund ziet dat niet zo snel gebeuren. 'Natuurlijk is hij teleurgesteld, maar we zijn blij met hem', vertelde hij aan Kicker.

Bayern-trainer Thomas Tuchel koos in het duel met Leverkusen achterin voor Dayot Upamecano, Kim Min-jae en Spurs-huurling Eric Dier. De Ligt zag zijn ploeg vanaf de bank met 3-0 onderuitgaan en verder achterop raken in de Duitse titelstrijd.

'Hier bij Bayern is er altijd veel concurrentie, dat weet hij. Daar gaat hij ook heel goed mee om, Matthijs is een topprofessional', reageert Freund verder op de geruchten dat De Ligt weg zou willen bij zijn huidige club.

De Ligt hoopt aanstaande woensdag wel in actie te komen tijdens de achtste finale van de Champions League tegen Lazio. De verdediger komt in Rome zijn oude coach Maurizio Sarri tegen. 'Ik ben onder hem een veel betere speler geworden', was hij deze week lovend in een interview met Gazzetta dello Sport.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2023/2024

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayer Leverkusen
32
26
6
0
82-23
+59
84
2
Bayern München
32
22
3
7
90-41
+49
69
3
VfB Stuttgart
32
21
4
7
73-39
+34
67
4
RB Leipzig
32
19
6
7
74-36
+38
63
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.