Basisklanten Malen en Maatsen moeten PSV uit kwartfinale houden

Reacties

Donyell Malen en Ian Maatsen beginnen bij Borussia Dortmund in de basis tegen PSV. Verder lost trainer Edin Terzic de defensieve problemen van de Duitsers wederom op met Mats Hummels.

Basisklanten Malen en Maatsen moeten PSV uit kwartfinale houden
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

De Duitsers missen in de achtste finales achterin namelijk vaste basiskracht Nico Schlotterbeck, die geschorst is door zijn gele kaart in Eindhoven. Julian Ryerson miste dinsdag de afsluitende training wegens een huidontsteking en is ook niet van de partij, hij wordt vervangen door Salih Özcan. 

Hummels kan in de Bundesliga-wedstrijden bijna nooit rekenen op een basisplaats, maar is in de Champions League wel altijd van de partij. In de heenwedstrijd was Hummels nog de vervanger van Niklas Süle, die last-minute moest afhaken met een blessure. 

Verder kan Donyell Malen zich weer opmaken voor een wedstrijd tegen zijn oude club. Drie weken geleden deed hij PSV nog pijn met de openingstreffer. Ook die andere Nederlander, Ian Maatsen, begint in de basis bij Dortmund.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Özcan, Süle, Hummels, Maatsen; Can, Sabitzer, Brandt; Malen, Füllkrug, Sancho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.