Barreto wacht op volgende stap van Fiorentina

Ondanks de degradatie van Reggina blijft Edgar Barreto mogelijk actief in de Serie A. Fiorentina heeft interesse in de voormalig NEC'er.

Barreto wacht op volgende stap van Fiorentina

De belangstelling van Fiorentina doet Barreto goed. De Paraguayaanse middenvelder ziet weinig heil in een langer verblijf bij Reggina, dat degradeerde uit de Serie A. De international maakt met een overgang naar Viola promotie.

'Edgar zou bijzonder gelukkig zijn met een transfer naar Florence, aangezien dat hem de kans op Champions League-voetbal biedt', zei zaakwaarnemer Riccardo Calleri. 'Ik denk dat voorzitter Lillo Foti ook wil instemmen met een overgang naar zo'n grote club.'

'Ik zie dan ook geen problemen', aldus Calleri. 'Het is wachten op de volgende stap van Fiorentina. Gezien zijn transferwaarde is een afkoopsom van vijf tot zeven miljoen euro juist. Maar er is nog geen sprake van een akkoord.'

Barreto (24) stapte in 2007 over van NEC naar Reggina, waar hij direct een vaste waarde werd. In twee seizoenen in Italiaanse dienst kwam hij tot vijf doelpunten in 68 competitiewedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen