Barcelona weigert verzoek Ronaldo voor komende Clásico

Reacties

Real Madrid werd afgelopen weekend opnieuw wereldkampioen en na afloop van de gewonnen finale tegen Grêmio zei Cristiano Ronaldo dat hij hoopte dat de spelers van Barcelona aankomende zaterdag een erehaag zouden vormen. Dat kan de aanvaller van Real echter vergeten.

Barcelona weigert verzoek Ronaldo voor komende Clásico
In 2008 vormden de spelers van Barcelona nog wel een erehaag voor Real Madrid; dat zal zaterdag niet gebeuren.

Persvoorlichter Guillermo Amor van Barcelona heeft aan Marca laten weten dat de spelers van de Catalanen voor El Clásico niet mee zullen werken aan het plannetje van Ronaldo. 'Bij deze club vormen we normaal gesproken alleen een erehaag bij een competitie waar we zelf aan hebben meegedaan, zoals de Champions League of La Liga. Dat is hier niet het geval', wordt Amor geciteerd.

In Spanje is het gebruikelijk dat een team na het winnen van een grote prijs in de eerstvolgende wedstrijd met een erehaag wordt gefeliciteerd door zijn tegenstander. In 2008 vormden de spelers van Barcelona nog wel een erehaag voor Real, dat in dat jaar kampioen van Spanje was geworden. Ronaldo hoopte na het winnen van de wereldtitel dat de spelers van Barcelona zaterdag weer in twee rijen opgesteld zouden worden, maar dat gaat dus niet gebeuren.

Real en Barcelona staan zaterdagmiddag om 13.00 uur tegenover elkaar in Estadio Santiago Bernabéu. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt al elf punten in het voordeel van koploper Barcelona, maar Real heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.