Barcelona 'verklapt' volgende toptransfer: YouTuber ontdekt foutje

Reacties
Barcelona 'verklapt' volgende toptransfer: YouTuber ontdekt foutje
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Foutje, moet kunnen! Jules Koundé is officieel nog speler van Sevilla, maar het shirt van de Franse verdediger was maandag enkele minuten te koop in de webshop van Barcelona.

Het heeft er alle schijn van dat Barça de slag om Koundé gaat winnen. De Spaanse topclub zou Chelsea hebben afgetroefd, maar het is nog wachten op de officiële berichtgeving. Toch lijkt de aankondiging niet lang op zich te laten wachten.

Mancuer, een bekende Spaanse YouTuber, ontdekte dat het in de webshop enkele minuten mogelijk was een Barcelona-shirt met bedrukking van Koundé aan te schaffen. De naam van de 23-jarige verdediger verscheen in het dropdown-menu. Een rugnummer stond er nog niet bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.