Barcelona-spelers moeten vluchten voor relschoppers van Espanyol

Reacties

De spelers van Barcelona hebben het kampioenschap amper op het veld kunnen vieren direct na de uitwedstrijd tegen Espanyol. De harde kern van de thuisploeg kwam het veld op, waarna het team van Xavi snel naar binnen moest vluchten.

Barcelona-spelers moeten vluchten voor relschoppers van Espanyol
© Twitter.com/polballus
Espanyol
Espanyol
2 - 4
Barcelona
Barcelona

De Barcelona-spelers zochten elkaar direct na het laatste fluitsignaal op bij de middencirkel. Er werd gehost, maar lang duurde dat niet. Tientallen supporters van Espanyol kwamen het veld op om de spelers van Barcelona duidelijk te maken dat het titelfeest niet gevierd mocht worden op het veld van de stadgenoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het wangedrag van de supporters leverde trieste beelden op. Sprintend vluchtten de kersverse kampioenen naar binnen. Trainer Xavi vertelde tegenover The Athletic dat hij zijn spelers had gewaarschuwd: 'Ik zei tegen ze dat het genoeg was. Het is normaal om het succes te vieren en euforisch te zijn, maar we moesten niet vergeten dat we niet in ons eigen stadion waren en respect hebben. Het is op zo'n moment lastig voor de spelers om de emoties onder controle te houden.'

Barcelona werd zondagavond op bezoek bij Espanyol voor de 27ste keer in de clubhistorie landskampioen. Het was voor Frenkie de Jong zijn eerste landstitel met Barça.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.