Barcelona ontvangt goed nieuws over Frenkie de Jong en ander duo

Reacties

Barcelona heeft uitstekend nieuws ontvangen uit de ziekenboeg. Frenkie de Jong stond maandagochtend weer op het trainingsveld bij de koploper van La Liga, net als Ousmane Dembélé en Pedri.

Barcelona ontvangt goed nieuws over Frenkie de Jong en ander duo
© Pro Shots

De Jong kwam een kleine maand geleden voor het laatst in actie voor Barcelona, toen hij negentig minuten meedeed tegen Real Madrid (2-1 zege). Daarna liep De Jong een hamstringblessure op, die hem afgelopen weken aan de kant hield. Nadat hij eerder de individuele training al had hervat, is De Jong inmiddels ook weer aangesloten bij de groepstraining.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Barcelona is de terugkeer van De Jong een belangrijk gegeven. In zijn afwezigheid won Barcelona weliswaar van Elche (4-0), maar ging het ook af tegen Real Madrid (0-4) en speelde het doelpuntloos gelijk tegen Girona en Getafe.

Dembélé staat al veel langer aan de kant. Hij liep eind januari een spierblessure op, terwijl Pedri halverwege februari geblesseerd raakte aan zijn hamstring. Ook zij hebben de groepstraining inmiddels hervat. Of het drietal op tijd fit is voor het duel met Atlético Madrid van komende zondag, is nog afwachten.

Blessure Sergi Roberto
Daarnaast had Barcelona ook negatief nieuws te melden. Sergi Roberto heeft een hamstringblessure overgehouden aan het duel met Getafe. Hij is daardoor voorlopig uit de roulatie.

LaLiga

Stand LaLiga 2022/2023

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
38
28
4
6
70-20
+50
88
2
Real Madrid
38
24
6
8
75-36
+39
78
3
Atlético Madrid
38
23
8
7
70-33
+37
77
4
Real Sociedad
38
21
8
9
51-35
+16
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.