Barcelona neemt zorgenkindjes mee naar WK voor clubs

Reacties

Voor het WK voor clubs heeft Barcelona-trainer Luis Enrique geen zorgen. Ook de zorgenkindjes staan op de spelerslijsten voor de trip naar Japan.

Barcelona neemt zorgenkindjes mee naar WK voor clubs

Marc-André ter Stegen, Douglas, Sergi Roberto en Jérémy Mathieu staan nog door blessures aan de kant, maar hun namen komen wel voor op de lijst voor het WK voor clubs. Dat toernooi begint voor Barcelona op 17 december in de halve finale.

Alleen Rafinha, die tot maart is uitgeschakeld door een knieblessure, moet in Azië verstek laten gaan. Dat geldt ook voor Arda Turan en Aleix Vidal, die vanwege het transferverbod van Barcelona vanaf 1 januari inzetbaar zijn.

Barcelona speelt tegen de winnaar van de kwartfinale tussen het Mexicaanse Club América en het Chinese Guangzhou Evergrande. In de eindstrijd van 20 december komt de Champions League-winnaar mogelijk een oude bekende tegen in de persoon van Javier Saviola. De Argentijn, die met River Plate ook pas instroomt in de (andere) halve finale, speelde 160 duels voor Barcelona tot hij in 2007 definitief uit Camp Nou vertrok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.