Barcelona moet Messi door dijbeenblessure missen

Reacties

Lionel Messi heeft een verrekking in zijn linkerdijbeen opgelopen. Dat heeft Barcelona bekendgemaakt bij een update over de sterspeler.

Barcelona moet Messi door dijbeenblessure missen

Messi begon dinsdagavond voor het eerst dit seizoen in de basis. Tegen Villarreal (2-1) ging het al voor rust mis voor de 32-jarige Argentijn. Hij werd halverwege vervangen en Ernesto Valverde kon na afloop nog geen mededelingen doen over de ernst van de nieuwe blessure.

Barcelona wil nog steeds geen indicatie geven voor de herstelperiode, maar volgens El Mundo Deportivo mist de aanvaller sowieso de competitiewedstrijd tegen Getafe komend weekend. Voor het Champions League-duel met Internazionale van volgende week is hij een twijfelgeval. Voor Messi is het een nieuwe tegenslag nadat hij de eerste speelronden al aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een voetblessure.

Het Spaanse tv-programma El Golazo de Gol heeft inmiddels beelden getoond van Messi die dinsdagavond op het veld in gesprek was met de fysiotherapeut van Barcelona. Daar zei de linkspoot: 'Ik kan niet afremmen, ik kan niet afremmen.' Om de spierblessure niet erger te maken, werd hij daarom gewisseld.

Messi won maandag de FIFA-award. VI's Süleyman Öztürk besprak die uitverkiezing.

'Messi is de beste, Frenkie wordt de beste, maar Virgil verdient de Ballon d'Or'
Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.