Barcelona is gewaarschuwd voor de kracht van De Kathedraal

ADVERTORIAL - In Bilbao hoopt Barcelona zondagavond weer een stap richting Real Madrid te zetten. De Catalanen moeten dan doen wat dit seizoen pas één team lukte in La Liga: uit winnen van Athletic. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Barcelona is gewaarschuwd voor de kracht van De Kathedraal
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
0 - 0
Barcelona
Barcelona

Slechts één keer verloor Athletic dit seizoen een competitiewedstrijd in eigen huis. Dat was meteen in de eerste speelronde, toen Real Madrid door goals van Rodrygo en Jude Bellingham te sterk bleek in Estadio San Mamés. Mede dankzij de zo sterke prestaties in het genoemde stadion doen de Basken knap mee in de strijd om Champions League-voetbal. Het team van voormalig Barcelona-trainer Ernesto Valverde had na 26 speelrondes een achterstand van slechts drie punten op nummer vier Atlético Madrid.

Atlético ervaarde donderdagavond nog de kracht van De Kathedraal, zoals het misschien wel sfeervolste decor in het Spaanse voetbal ook wel genoemd wordt. De Madrilenen gingen in de terugwedstrijd van de halve finale van het bekertoernooi met 3-0 onderuit. De gebroeders Williams waren weer op dreef. Iñaki opende de score en Nico verdubbelde vervolgens de marge, tot grote vreugde van de ongeveer vijftigduizend fanatieke supporters.

De sterke thuisprestaties van Athletic zijn natuurlijk ook meegenomen in de quoteringen. Voor een overwinning van de subtopper staat een odd van 2.80. Denk jij dat Athletic opnieuw niet verliest in eigen huis? Met Dubbele Kans, 1X (zege of gelijkspel) kies je dan voor iets meer zekerheid. Daar staat een notering van 1.55 voor.

© Pro Shots

Barcelona is eigenlijk al het hele seizoen aan het achtervolgen in La Liga. Streekgenoot Girona staat pijnlijk genoeg nog altijd boven Barça, dat de voorbije weken wel in betere doen was. In de laatste vijf competitiewedstrijden pakte het team van de na dit seizoen vertrekkende Xavi liefst dertien punten. Het mooiste resultaat in die serie was de 4-0 zege op Getafe in de vorige speelronde. Frenkie de Jong scoorde en Raphinha was met een goal en een assist de hoofdrolspeler. De quotering voor een goal van de Braziliaanse rechtsbuiten tegen Athletic is 4.35.

Unibet biedt ook een verhoogde quotering aan bij deze prachtige avondwedstrijd in La Liga. De odd voor Robert Lewandowski scoort minstens twee keer is verhoogd naar 7.25. Zet jij liever gewoon in op de uitkomst van de wedstrijd? De quotering voor een zege van Athletic is genoemd, inzetten op een overwinning van Barça kan 2.55 keer de inleg opleveren.

Geniet met extra spanning van deze heerlijke wedstrijd in De Kathedraal door mee te spelen bij Unibet! Bekijk hier het volledige aanbod.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's