Barcelona-flop Pjanic geeft advies aan De Ligt

Reacties

Matthijs de Ligt kan maar beter bij Juventus blijven. Dat vindt Miralem Pjanic, die zelf een uiterst teleurstellende periode beleefde bij Barcelona. De 31-jarige Bosniër werd gevraagd naar de toekomst van De Ligt en Álvaro Morata.

Barcelona-flop Pjanic geeft advies aan De Ligt
© Pro Shots

Zowel De Ligt als Morata wordt gelinkt aan een overstap naar Barcelona. Zaakwaarnemer Mino Raiola zaaide onlangs nog twijfel over de toekomst van de Oranje-international door te stellen dat de ex-Ajacied klaar is voor een volgende stap.

De toekomst van De Ligt is nog een belangrijk onderwerp van gesprek in Italië. In een interview met Tuttosport werd Pjanic gevraagd naar de geruchten. Hij verliet zelf Juventus in 2020 voor Barcelona en beleefde een ronduit dramatisch debuutjaar. Inmiddels speelt de spelmaker op huurbasis bij Besiktas. In de woorden van Pjanic klinkt door dat hij spijt heeft van zijn vertrek bij Juve.

'Het contract van De Ligt bij Juventus loopt nog drie jaar. Hij heeft een geweldige keuze gemaakt door te vertrekken naar Juventus, waar hij kon samenwerken met Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini en kon leren van die twee', aldus Pjanic. 'Volgens mij is hij gelukkig bij Juventus en als je gelukkig bent, dan kun je maar beter blijven. We zullen moeten zien of hij echt wil vertrekken.'

Over Morata zei Pjanic: 'Ik ken de details niet, maar ik hoor telkens dat Morata gewoon gelukkig is bij Juventus. Zelfs als Barcelona belt, zou ik er goed over nadenken als ik hem was. Ik zou niet zomaar bij een club vertrekken waar ik me goed voel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.