Raiola claimt vertrekwens De Ligt: 'Hij is klaar voor een nieuwe stap'

Reacties

Matthijs de Ligt lijkt het bij drie seizoenen bij Juventus te willen gaan houden. Zaakwaarnemer Mino Raiola claimt dat de verdediger zijn zinnen heeft gezet op een nieuw avontuur.

Raiola claimt vertrekwens De Ligt: 'Hij is klaar voor een nieuwe stap'
© Pro Shots

De Ligt maakte in de zomer van 2019 de overstap van Ajax naar Juventus en werd in zijn eerste seizoen in Italië kampioen. Vorig seizoen greep hij echter naast de Scudetto en ook voor dit voetbaljaar lijkt Juventus de landstitel te kunnen vergeten. De Ligt lijkt daarom te willen vertrekken. 'Hij is klaar voor een nieuwe stap, daar is hij zelf ook van overtuigd', liet Raiola weten aan NRC Handelsblad.

Raiola werd zondagavond geïnterviewd door Studio Voetbal en kreeg daar de vraag naar welke club De Ligt dan zou moeten gaan. 'De clubs waar Matthijs heen zou kunnen gaan, die kunnen we allemaal wel bedenken. Met alle respect: dat is niet Fortuna Düsseldorf', zei Raiola. 'Dan moet je maar kijken in de zomer hoe de markt en situatie eruit ziet, want Matthijs moet zich ook bij het voetbal goed voelen. Hebben die clubs behoefte aan een centrale verdediger en het budget om hem te halen? Het hoeft niet Premier League te zijn, het kan ook Barcelona, Real Madrid of PSG zijn.'

De Ligt heeft bij Juventus een contract tot medio 2024 en is de bestbetaalde speler binnen de selectie van de Italiaanse grootmacht. Dit seizoen speelde hij tot dusver negentien wedstrijden, waarvan veertien in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.