Barça-president test dag na presentatie Ferran Torres ook positief

Reacties

De coronaproblemen bij Barcelona groeien. De club heeft dinsdagavond bekendgemaakt dat president Joan Laporta de volgende is die positief getest is op het coronavirus.

Barça-president test dag na presentatie Ferran Torres ook positief
© Pro Shots

Laporta liet zich maandag nog uitgebreid zien bij de presentatie van Ferran Torres. Hij vertelde tijdens een persconferentie trots over het aantrekken van de nieuwe aanwinst en poseerde op het veld in Camp Nou met de 21-jarige aanvaller. Later op de dag werd bekend dat Ferran Torres het coronavirus had opgelopen.

Laporta is dus de volgende die in isolatie moet. Hij zal niet met de selectie meereizen naar Linares voor de bekerwedstrijd van woensdagavond. Ook bij de competitiewedstrijd van Barça komende zaterdag uit tegen Granada zal de preses nog niet aanwezig zijn.

De zorgen bij Barcelona zijn groot. De club miste zondag in het uitduel met Real Mallorca (0-1 dankzij Luuk de Jong) al zes spelers vanwege een positieve coronatest. Maandag maakte de club niet alleen bekend dat Ferran Torres positief was getest, maar ook Pedri moest aan het rijtje met besmette spelers worden toegevoegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.