Barça neemt eerste schrik rondom Araújo weg na aftocht in ambulance

Reacties

Barcelona-verdediger Ronald Araújo liet Camp Nou en zijn teamgenoten flink schrikken tijdens de wedstrijd tegen Celta de Vigo, toen hij knock-out ging na een botsing. Barcelona heeft inmiddels de eerste schrik weggenomen: de verdediger die onlangs zijn contract verlengde heeft een hersenschudding opgelopen, maar is wel bij kennis.

Barça neemt eerste schrik rondom Araújo weg na aftocht in ambulance
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Celta de Vigo
Celta de Vigo

Na iets meer dan een uur spelen ging het mis in Camp Nou. Araújo en teamgenoot Gavi kwamen in botsing, waarna beiden gestrekt gingen. Wonderlijk gezien liep Araújo nog even door, voordat zijn lichaam aangaf dat het niet meer ging.

Araújo werd minutenlang behandeld op het veld en vervolgens kwam zelfs een ambulance binnen de lijnen. De nek van de Uruguayaan werd gestabiliseerd en vervolgens werd hij in de ambulance getild. Een kwartier na het incident meldde Barça via de officiële kanalen dat het om een hersenschudding ging en dat Araújo in een ziekenhuis onderworpen wordt aan nader onderzoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.