'Barça-directeur accepteert aantrekkelijk aanbod uit Engeland, Cruijff begint te twijfelen'

Reacties

Het nieuws dat Mateu Alemany vertrekt bij Barcelona is nog vers, maar zijn nieuwe club lijkt al bekend. De sportief directeur van de Catalanen vertrekt zeer waarschijnlijk naar Aston Villa. Over het vertrek van Alemany doen overigens verschillende verhalen de ronde.

'Barça-directeur accepteert aantrekkelijk aanbod uit Engeland, Cruijff begint te twijfelen'
© Pro Shots

Officieel zegt Alemany dat hij, ondanks een nog doorlopend contract, toe is aan een nieuwe uitdaging, maar daar zetten de Spaanse kranten hun vraagtekens bij. Niet alleen heeft de Spanjaard volgens meerdere media een financieel zeer aantrekkelijke aanbieding van Aston Villa op zak, ook zou hij geen voorstander zijn van de terugkeer van Lionel Messi. Barcelona heeft er geen geheim van gemaakt de Argentijn graag terug te willen halen. Daarnaast heeft Alemany naar verluidt weinig duidelijkheid gekregen over de sportieve planning voor aankomend seizoen. Al met al heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en lijkt de Premier League zijn nieuwe bestemming te worden.

Wat het vertrek van Alemany betekent voor de toekomst van Jordi Cruijff, die nauw met elkaar samenwerkten, is nog niet duidelijk. De Nederlander is volgens Mundo Deportivo en MARCA aan het twijfelen geslagen na het nieuws over zijn collega en gebruikt de maand mei om zijn eigen rol tegen het licht te houden. Cruijff heeft bij Barcelona nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Cruijff denkt al langer na over zijn toekomst en dat Alemany nu vertrekt, sterkt hem naar verluidt niet. MARCA vraagt zich af of Barcelona een poging gaat wagen Cruijff voor de club te kunnen behouden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.