'Barça, Bayern en Dortmund mogen nog hopen op Christensen'

Reacties

Andreas Christensen is door zijn aflopende contract bij Chelsea een gewilde speler. Veel clubs zouden de Deense verdediger komende zomer transfervrij overnemen. De belangrijkste gegadigden zouden Bayern München en Barcelona zijn, terwijl ook Borussia Dortmund mag hopen op de handtekening van Christensen.

'Barça, Bayern en Dortmund mogen nog hopen op Christensen'
© Pro Shots

Christensen komt bij Chelsea regelmatig aan spelen toe, maar staat in de pikorde wel onder Antonio Rüdiger en Thiago Silva. Een vertrek zou dus ook voor de verdediger geen verkeerde optie zijn. Volgens Engelse media wil Christensen echter niet bij een andere Premier League-club aan de slag uit respect voor Chelsea, waar hij al sinds de zomer van 2015 onder contract staat.

Een buitenlandse club is wel een mogelijkheid en volgens het Duitse BILD zijn Bayern en Dortmund geïnteresseerd. Der Rekordmeister houdt de Deen vooralsnog alleen in de gaten en is nog niet concreet geïnteresseerd. Barcelona en Dortmund zijn dat wel. Barça ziet in Christensen een betaalbare opvolger voor Gerard Piqué.

Barcelona heeft nog een transfervrij speler op het oog voor de positie centraal achterin en dat is Niklas Süle, die bij Bayern beschikt over een aflopend contract. De koploper van Duitsland wacht de keuze van Süle af. Achterin heeft Bayern verder keuze uit Dayot Upamecano, Lucas Hernández en Tanguy Nianzou.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer A. Christensen
Meer over A. Christensen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.