Barça-aanwinst Malcom verklaart bijzondere transfersoap

Reacties

Barcelona bood zijn excuses aan en AS Roma nodigde directeur Monchi voor de camera uit om de transfersoap te beschrijven. De overgang van Malcom naar Barcelona hield de gemoederen bezig. De Braziliaan verklaarde donderdag tijdens zijn perspresentatie waarom hij Barcelona boven AS Roma verkoos.

Barça-aanwinst Malcom verklaart bijzondere transfersoap

Maandag meldden Girondins Bordeaux en AS Roma dat er een akkoord was bereikt over Malcom. Omdat er niets was getekend stonden de Romeinen machteloos toen Barça met een beter bod kwam. Malcom zelf hoefde niet lang na te denken toen een derde speler op het toneel verscheen. 'Ik kreeg de kans om te tekenen voor de club waar ik als kind al van droomde. Ik ga met de beste spelers ter wereld spelen.'

Daar valt natuurlijk Lionel Messi onder. 'Hij is een legende, het wordt een hele beleving om met hem te spelen. Ik hoop dat ik veel van hem kan leren.' Mogelijk maakt Malcom komende zondag zijn eerste speelminuten in het shirt van zijn nieuwe werkgever. Barça neemt het tijdens de strijd om de International Champions Cup op tegen Tottenham Hotspur. De oefenwedstrijd wordt in Amerika afgewerkt, de aftrap is dan ook vroeg: 05.00 uur Nederlandse tijd.

Overigens krijgt de transfer mogelijk nog een staartje, want AS Roma onderzoekt de mogelijkheid om juridische stappen te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.