Bankzitter Zoet verlengt zijn Italiaanse avontuur

Reacties

Spezia en Jeroen Zoet hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De doelman heeft zijn verblijf bij de Italiaanse club tot medio 2024 verlengd.

Bankzitter Zoet verlengt zijn Italiaanse avontuur
© Spezia

Zoet (31) streek in de zomer van 2020 voor zijn eerste buitenlandse avontuur neer bij Spezia. De gewezen doelman van RKC Waalwijk, FC Utrecht en PSV heeft zich niet kunnen ontwikkelen tot vaste waarde. In twee seizoenen is hij tot zestien duels gekomen.

Dat heeft er niet van weerhouden zijn aflopende contract met twee jaar te verlengen. 'Ik ben blij hier te hebben getekend. Mijn familie en ik zijn hier echt gelukkig, we voelen ons hier thuis. Ik ben er klaar voor om de sportieve uitdagingen aan te gaan', zegt Zoet, die eerder in verband werd gebracht met Feyenoord.

Voorzitter Philip Platek prijst Zoet als 'voorbeeldige' prof en is erg gelukkig met het nieuwe contract. 'Zijn ervaring is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de beloftes.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Zoet


Geboortedatum:
6 januari 1991
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Veendam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Spezia
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.