Balotelli reageert via Instagram geërgerd op dertiende rode kaart in carrière

Reacties

Mario Balotelli heeft via Instagram gereageerd op zijn rode kaart in het competitieduel met Kasimpasa. De aanvaller van Adana Demirspor moest al voor rust inrukken en ontving voor de dertiende keer in zijn carrière een rode kaart.

Balotelli reageert via Instagram geërgerd op dertiende rode kaart in carrière
Kasımpaşa
Kasımpaşa
4 - 0
Adana Demirspor
Adana Demirspor

Balotelli ging tijdens het duel in de Turkse Süper Lig vlak voor het verstrijken van de eerste helft hard door op het been van de in Rotterdam geboren Dogucan Haspolat (ex-Excelsior) en kreeg daarvoor een directe rode kaart. Haspolat had na ruim tien minuten spelen de score geopend in het duel.

Dat Balotelli het niet eens was met zijn rode kaart, bleek uit een bericht op Instagram. De Italiaan plaatste een foto van zijn eigen scheenbeen met daarop een aantal verwondingen. 'De Turkse competitie... Heel prestigieus om mij een rode kaart te geven, maar laten we niet voor mij fluiten of kaarten geven aan de tegenstander. Ja, ik zal dit vast zelf hebben gedaan', schreef Balotelli bij de foto.

Opvallende rol
De Italiaan, die in het verleden uitkwam voor onder andere Internazionale, Manchester City, Liverpool, AC Milan en Olympique Marseille mist door zijn schorsing sowieso de topper tegen koploper Trabzonspor. Balotelli is dit seizoen met dertien doelpunten en zes assists van grote waarde voor nummer vijf Adana Demirspor, maar was ook al goed voor negen (!) gele kaarten.

Balotelli maakte vorig jaar de zomer de verrassende overstap van Monza naar Adana Demirspor en kwam door zijn opvallende prestaties in Turkije ook weer in beeld gekomen bij de nationale ploeg van Italië. Bondscoach Roberto Mancini nodigde Balotelli eerder dit jaar uit voor een trainingskamp, maar deed in de mislukte WK-kwalificatiereeks geen beroep op het enfant terrible.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Süper Lig

Stand Süper Lig 2021/2022

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Trabzonspor
38
23
12
3
69-36
+33
81
2
Fenerbahçe
38
21
10
7
73-38
+35
73
3
Konyaspor
38
20
8
10
66-45
+21
68
4
İstanbul Başakşehir
38
19
8
11
56-36
+20
65
5
Alanyaspor
38
19
7
12
67-58
+9
64
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.