Bale bevestigt bliksemherstel: 'Ik hoef niets toe te lichten'

Reacties

Gareth Bale was afgelopen zondag fysiek niet in staat om met Real Madrid te spelen tegen Barcelona en verscheen niet in het stadion om te wedstrijd te zien, een paar dagen later bevestigt de aanvaller dat hij zijn eerste minuten sinds eind februari kan maken. In het shirt van Wales.

Bale bevestigt bliksemherstel: 'Ik hoef niets toe te lichten'
© Pro Shots
Wales
Wales
2 - 1
Oostenrijk
Oostenrijk

Ook dit seizoen schittert Bale weer door afwezigheid bij Real Madrid. Hij kwam tot vijf optredens sinds zijn terugkeer van Tottenham Hotspur. Als Bale donderdagavond één helft speelt bij Wales, heeft hij dit seizoen meer minuten gemaakt voor zijn land dan voor zijn werkgever.

Dat het tot minuten lijkt te komen, is evident. Bale wekte deze week verbazing bij Real Madrid door springend en sprintend op het trainingsveld te staan bij Wales en inmiddels heeft de aanvaller aangegeven dat hij inzetbaar is voor de bondscoach. 'Ik hoef niets toe te lichten en te vertellen wat er aan de hand was. Ik hoef niemand iets te geven om tegen mij te gebruiken. Maar alles is nu in orde, ik heb geen probleem.'

Wales staat donderdagavond tegenover Oostenrijk en kan zo een plek in de finale van de play-offs richting het WK in Qatar verdienen. De andere halve finale gaat tussen Schotland en Oekraïne, maar is uitgesteld vanwege de oorlog.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.