Bakker ziet concurrent bij PSG langdurig wegvallen

Reacties

Juan Bernat heeft een zware blessure overgehouden aan de competitiewedstrijd tegen FC Metz. De Spanjaard heeft een kruisband gescheurd en staat daardoor ruim een half jaar aan de kant.

Bakker ziet concurrent bij PSG langdurig wegvallen
© Pro Shots

Bernat verving tegen FC Metz Mitchel Bakker, die een basisplaats had als linksback. In de slotfase van het duel ging het echter mis voor de elfvoudig international van Spanje. Onderzoek na de wedstrijd heeft de ernst van de kwetsuur naar voren gebracht, de kans is groot dat Bernat dit volledige seizoen niet meer in actie komt voor PSG.

Eerder deze maand werd bekend dat de club uit de Franse hoofdstad niet van plan was om Mitchel Bakker (op tijdelijke basis) te laten vertrekken naar Celtic. Achteraf gezien is die beslissing verstandig geweest, qua linksbacks heeft Tuchel weinig te kiezen in de komende weken. Niet alleen door de blessure van Bernat, maar ook Layvin Kurzawa staat de komende tijd aan de kant. Hij werd voor zes duels geschorst na zijn aandeel in het opstootje tegen Olympique Marseille.

PSG pakte woensdag de eerste punten van het seizoen, door met negen man FC Metz te verslaan. Voordat Bernat met zijn blessure het veld verliet, had collega Abdou Diallo al rood gekregen. Omdat PSG al drie keer had gewisseld voor de blessure van Bernat, kon trainer Thomas Tuchel hem niet vervangen. Met negen man lukte het PSG alsnog om te scoren: Julian Draxler zorgde in de derde minuut van de extra tijd voor de enige treffer van de wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.