Bakayoko wil rug rechten tegen een van zijn favoriete tegenstanders

ADVERTORIAL - Na de nederlaag tegen Borussia Dortmund gaat PSV zich weer volledig richten op de Eredivisie. De Eindhovenaren mogen gezien het aanstaande duel met FC Twente gelijk de rug rechten tegen een tegenstander van een hoog niveau. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciale aandacht voor Johan Bakayoko.

Bakayoko wil rug rechten tegen een van zijn favoriete tegenstanders
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 0
FC Twente
FC Twente

In Dortmund wilde het ondanks de grote kansen niet lukken voor PSV. De grootste mogelijkheid mocht Luuk de Jong namens de Eindhovenaren noteren in de blessuretijd van het duel, maar ook Bakayoko werd een aantal keer gevaarlijk. De Belg schoot twee keer op het doel van de Duitsers, maar scoorde niet. Daar baalde hij zelf stevig van. Hij smeet met krachttermen in de interviews na afloop.

De scherpte ontbrak dus in de afwerking van Bakayoko. Hij weet als geen ander dat hij het op dat vlak ook beter kan. Het meest recente duel met Twente was misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen die de buitenspeler voor PSV heeft gespeeld. Bakayoko was bedrijvig in de actie en schoot in totaal twee keer op het doel van Lars Unnerstal. Eén van die schoten ging er op prachtige wijze in. Unibet speelt met een verhoogde odd in op dat moment door 2.60 te koppelen aan minimaal twee schoten op doel van Bakayoko.

Verhoogde odds bij PSV - FC Twente

- Luuk de Jong maakt de openingstreffer: 4.10
- PSV wint en beide teams scoren: 2.90

PSV zal de teleurstelling van de Europese uitschakeling graag naar de achtergrond willen laten verdwijnen met een goed resultaat tegen Twente. Unibet geeft de Eindhovenaren met een odd 1.42 de meeste kans op een overwinning. Voor een overwinning van Twente staat een quotering van 7.50 en inzetten op een gelijkspel kan je 5.40 opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's