Baena woest op Valverde: 'Leugens doen meer pijn dan klappen'

Reacties

De rel tussen Villarreal-speler Álex Baena en Real Madrid-middenvelder Federico Valverde heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. De 21-jarige Spanjaard heeft gereageerd op de uitlatingen uit het kamp van Valverde en was daar allerminst blij mee.

Baena woest op Valverde: 'Leugens doen meer pijn dan klappen'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 3
Villarreal
Villarreal

Zaterdag liepen de emoties hoog op tijdens Real Madrid tegen Villarreal. Daarbij zou Valverde een klap in het gezicht hebben uitgedeeld aan zijn tegenstander Baena. Villarreal maakte bekend dat Baena aangifte heeft gedaan tegen de Uruguayaan. De entourage van Valverde vertelde aan Marca dat het incident niet op zichzelf staat. Baena zou in een eerder duel tussen Real Madrid en Villarreal een schop hebben uitgedeeld en over het tweede kind van Valverde zijn begonnen, dat nog geboren moest worden.

Daar heeft Baena inmiddels op gereageerd in een statement. 'Afgelopen zaterdag werd ik aan het einde van de wedstrijd tegen Real Madrid aangevallen door een collega.' De middenvelder bevestigt dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie en baalt van de reactie uit het kamp van Valverde. 'De aanval wordt ingezet om de agressie te rechtvaardigen. Er zijn leugens die meer pijn doen dan klappen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na het verhaal van Valverde in de Spaanse media, is de situatie volgens Baena alleen nog maar erger geworden. 'De schade die mijn familie wordt toegebracht is onherstelbaar en niet te rechtvaardigen: bedreigingen, beledigingen en zelfs privéberichten waarin mijn familie de dood wordt toegewenst.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.