Babel trappelt van ongeduld Fulham te behoeden voor dreigend onheil

Reacties

Fulham gaat met Ryan Babel de strijd tegen degradatie uit de Premier League aan. De Oranje-international is overtuigd van de missie.

Babel trappelt van ongeduld Fulham te behoeden voor dreigend onheil

Bij Fulham wacht Babel (32) een strijd voor handhaving op het hoogste niveau. De negentiende plaats van The Cottagers schrikt de Oranje-international allerminst af. 'Ik heb absoluut vertrouwen dat Fulham erin kan blijven. Dat is ook van de redenen dat ik hier ben, om te proberen en te helpen dat dat gaat gebeuren', zei de aanvaller op de clubwebsite.

Babel, die op Craven Cottage met nummer 12 gaat spelen, staat te trappelen van ongeduld. 'Ik ben er klaar voor, ik ben opgewonden en kan niet wachten. Mijn eerste indrukken zijn goed.'

Directeur Tony Khan heeft hoge verwachtingen van Babel, die overgenomen is van Besiktas en voor een half jaar tekende bij Fulham. 'Ryan heeft afgelopen seizoen vijftien keer gescoord en komt met de steun van onze manager. Claudio en ik zijn ervan overtuigd dat de terugkeer van Ryan in de Premier League voor hem en voor onze club goed zal zijn.'

Zondag wacht het thuisduel met Tottenham Hotspur voor Babel, ruim acht jaar na zijn laatste optreden in de Premier League. De aanvaller kwam toen twaalf minuten in actie voor Liverpool tegen Blackburn Rovers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.