Babel ondergaat medische keuring bij Deportivo La Coruña

Reacties

Ryan Babel ondergaat donderdag een medische keuring bij Deportivo La Coruña, zo kondigt de club uit de Primera División woensdag aan. Het management van de 42-voudig Oranje-international houdt echter nog een slag om de arm.

Babel ondergaat medische keuring bij Deportivo La Coruña

'Ik vind de berichtgeving vanuit de club op dit moment nog wat voorbarig', laat Winnie Haatrecht, zaakwaarnemer van de voormalig aanvaller van onder meer Ajax en Liverpool, weten aan Voetbal International. 'Als zij de zaken niet zo op papier zetten zoals wij willen, komt er namelijk helemaal geen medische keuring.'

De 29-jarige aanvaller is transfervrij nadat hij zijn contract met Al Ain afgelopen week liet ontbinden. Begin deze week kondigde Ajax aan dat Babel met Jong Ajax gaat meetrainen om zijn conditie op peil te houden. De rentree van de buitenspeler is dit keer dus mogelijk maar van korte duur, want Haatrecht kon wel bevestigen dat de partijen met elkaar in gesprek zijn.

Met vier punten uit drie competitiewedstrijden bezet Deportivo momenteel de tiende plaats in La Liga. Komende maandag gaat de landskampioen van 2000 op bezoek bij Alavés. (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.